logo  
 -   ISIC   -   Авиабилеты   -   Work&TravelUSA   -   Internship   -    Контакты   -   Форум   -   Дешевые авиабилеты в США   -   Вакансии   -   О Нас пишут   -    УКР - РУС - ENG

 

 

 

ул. Крещатик, 46б,
г. Киев, 01001
2 этаж
тел.: (044) 239 19 19
факс: (044) 490 56 10

Франція

Франція – це велика кількість визначних пам’ятків і багатовікових традицій, горнолижні спуски в Альпах, які затамовують подих, зачарування курортів Лазурного берега і краси ландшафтів Нормандії. Тут збереглося печерне житло древніх людей епохи палеоліту, дороги, віадуки, тріумфальні арки.

Відкрийте для себе одне з міст цієї чудової країни і отримаєте безліч яскравих вражень!

Основні вимоги для участі у програмі:

На початок
  • вік від 18 до 29 років;
  • володіти французькою мовою;
  • досвід роботи з дітьми;
  • не перебувати в шлюбі і не мати дітей.

Учасникам надається:

На початок
  • безкоштовне проживання і харчування в приймаючий сім’ї;
  • безкоштовне медичне страхування;
  • кишенькові гроші від 240Є на місяць;
  • можливість відвідування мовних курсів;
  • можливість безкоштовно подорожувати разом з приймаючою сім’єю;
  • 2 вихідних в тиждень;
  • 2-о тижнева оплачувана відпустка.

Умови програми:

На початок

Тривалість програми12 місяців

Зайнятість - 30 - 35 годин в тиждень / 5-6 годин в день

Мовні курсипротягом року учасники програми мають можливість відвідувати курси французької мови. Мовні курси сплачуються самостійно.

Строк пошуку сімї – від 1 до 6 місяців, в залежності від документів учасника.

Оформлення візи – перед від’їздом всім учасникам необхідно отримати Au pair візу у посольстві Франції. Вартість 99 евро.

Строки подачі документівдокументи, бажано, подавати за 5-6 місяців до бажаної дати початку програми. Оформлення на програму можливе в любий час.

Гарантії безпеки всі учасники заключають договір з приймаючою сім’єю. Кожна сім’я перед прийняттям Au Pair проходить перевірку міграційною службою своєї країни.

Необхідні документи:

На початок
  • 4 фото паспортного формату з посмішкою :);
  • декілька фотографій 10Х15 з дітьми;
  • копія міжнародного паспорта;
  • заповнена спеціальна анкета;
  • лист-звернення до сім’ї**;
  • 2 рекомендації;
  • документальне підтвердження вивчення французької мови;
  • медичний сертифікат;
  • довідка про несудимість + переклад на французьку мову;
  • копія диплома/сертифіката про середню освіту;
  • копія водійських прав (якщо є).

* Всі документи повинні бути заповнені французькою мовою.

** В листі необхідно написати про себе, про свою родину, про досвід роботи з дітьми, а також чому Ви вирішили прийняти участь у програмі Au Pair.

Інструкції щодо заповнення вище вказаних документів, а також бланків, анкет та медичної довідки, Ви зможете отримати в нашому агентстві.

Для участі у програмі AU PAIR у Франціїї відправляйте заявку на e-mail: aupair@studentland.com.ua

Студентленд - насолоджуйся молодістю
ул. Михайловская 15 офис 8, Киев
(044) 490-3410
(044) 230-8373
aupair@studentland.com.ua
Новости
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
27.05.2011
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
Десерт или коктейль в подарок для всех владельцев ISIC от сети ресторанов MAFIA!
Компания успешно прошла сертификацию
18.05.2011
Компания успешно прошла сертификацию
Сертификация British Council