logo  
 -   ISIC   -   Авиабилеты   -   Work&TravelUSA   -   Internship   -    Контакты   -   Форум   -   Дешевые авиабилеты в США   -   Вакансии   -   О Нас пишут   -    УКР - РУС - ENG

 

 

 

ул. Крещатик, 46б,
г. Киев, 01001
2 этаж
тел.: (044) 239 19 19
факс: (044) 490 56 10

Австрія

Австрія – це країна, яка зберегла на своїй території велику кількість пам’ятників різних епох, починаючи з часів Стародавнього Риму. Австрія – це синонім насолоди вражаючої краси гір і долин, затишку старовинних альпійських містечок, вишуканих європейським комфортом і бездоганним сервісом.

Беручи участь у програмі Au Pair, Ви зможете не тільки побачити цю чудову країну, але й ближче познайомитися з її людьми, з їх культурою, побутом, а також вдосконалити знання німецької мови.

Основні вимоги для участі у програмі:

На початок
  • вік від 17 до 26 років;
  • володіти німецькою мовою;
  • досвід роботи з дітьми;
  • не перебувати в шлюбі і не мати дітей.

Учасникам надається:

На початок
  • безкоштовне проживання і харчування в приймаючий сім’ї;
  • «кишенькові гроші» від 240 – 340 євро на місяць;
  • можливість відвідування мовних курсів;
  • можливість безкоштовно подорожувати разом з приймаючою сім’єю;
  • оплачувана відпустка – 25 днів;
  • як мінімум один вихідний на тиждень.

Термін програми12 місяців

Умови програми:

На початок

Зайнятість- 20 - 30 годин в тиждень / 4-5 годин в день

Мовні курси - протягом року учасники програми мають можливість відвідувати курси німецької мови. Мовні курси сплачуються самостійно або за домовленістю з сім’єю (вартість від 25 - 150 євро). Сім’я , як правило, сплачує 50% .

Строк пошуку сім’ї – від 1 до 6 місяців, в залежності від документів учасника.

Оформлення візи – перед від’їздом всім учасникам необхідно отримати Au Pair візу у посольстві Німеччини. Оформлення займає від 4 до 8 тижнів. Вартість 75 евро.

Строки подачі документівдокументи, бажано, подавати за 5-6 місяців до бажаної дати початку програми. Оформлення на програму можливе в любий час.

Гарантії безпеки всі учасники укладають договір з приймаючою сім’єю. Кожна сім’я перед прийняттям Au Pair проходить перевірку міграційною службою своєї країни.

 

Необхідні документи:

На початок
  • 4 фото паспортного формату, з посмішкою :);
  • декілька фотографій 10Х15 з дітьми;
  • копія міжнародного паспорту;
  • лист-звернення до сім’ї**;
  • дві рекомендації німецькою мовою (одна з інституту чи з роботи, друга від сім’ї, в якій Ви виконували аналогічну роботу);
  • документальне підтвердження вивчення німецької мови;
  • медичний сертифікат;
  • копія водійських прав (якщо є);
  • копія диплома/сертифіката про середню освіту. 

* Всі документи повинні бути заповнені німецькою мовою.

** В листі необхідно написати про себе, про свою родину, про досвід роботи з дітьми, а також чому Ви вирішили прийняти участь у програмі Au Pair.

Інструкції щодо заповнення вище вказаних документів, а також бланків, анкет та медичної довідки, Ви зможете отримати в нашому агентстві.

Для участі у програмі AU PAIR в Австрії відправляйте заявку на e-mail: aupair@studentland.com.ua

Студентленд - насолоджуйся молодістю
ул. Михайловская 15 офис 8, Киев
(044) 490-3410
(044) 230-8373
aupair@studentland.com.ua
Новости
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
27.05.2011
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
Десерт или коктейль в подарок для всех владельцев ISIC от сети ресторанов MAFIA!
Компания успешно прошла сертификацию
18.05.2011
Компания успешно прошла сертификацию
Сертификация British Council