logo  
 -   ISIC   -   Авиабилеты   -   Work&TravelUSA   -   Internship   -    Контакты   -   Форум   -   Дешевые авиабилеты в США   -   Вакансии   -   О Нас пишут   -    УКР - РУС - ENG

 

 

 

ул. Крещатик, 46б,
г. Киев, 01001
2 этаж
тел.: (044) 239 19 19
факс: (044) 490 56 10

Голандія

Беручи участь у програмі Au Pair, Ви зможете не тільки побачити цю чудову країну, але й ближче познайомитися з її людьми, з їх культурою, побутом, а також вдосконалити знання з англійської мови.

Основні вимоги для участі у програмі:

На початок
  • вік від 18 до 25 років
  • середній рівень англійської або німецької мови
  • досвід роботи з дітьми;
  • не перебувати у шлюбі.

Участникам надається:

На початок
  • безкоштовне проживання і харчування в приймаючій сім’ї;
  • безкоштовне медичне страхування;
  • «кишенькові гроші» в розмірі 300 ЕВРО на місяць+ 50 євро на проїзд;
  • можливість відвідування мовних курсів (голландська мова);
  • можливість безкоштовно подорожувати разом з приймаючою сім’єю;
  • оплачувана відпустка;

"NEW" – для «ДОСВІДЧЕНИХ» учасників пропонується:

  • «кишенькові гроші» - 340 EURO на місяць + 50 євро на транспортні витрати;
  • безкоштовний проїзд до Голландії;
  • 200 евро на курси голландської мови.

* «досвідчені» учасники - ті, хто мають досвід участі у програмі Au pair в інших країнах.

Умови програми:

На початок

Тривалість програми – 12 місяців

Зайнятість - 30 - 35 годин в тиждень / 5-6 годин в день

Мовні курси – протягом року учасники програми мають можливість відвідувати мовні курси. Мовні курси сплачуються самостійно. Транспортні витрати сплачує сім’я (50 EURO в місяць).

Строк пошуку сім’ї – від 1 до 6 місяців, в залежності від документів учасника.

Оформлення візи – перед від’їздом всім учасникам необхідно отримати MVV візу у посольстві Голландії. Оформлення займає до 3-х місяців.

Строки подачі документів – документи, бажано, подавати за 5-6 місяців до бажаної дати початку програми. Оформлення на програму можливе в любий час.

Гарантії безпеки – всі учасники заключають договір з приймаючою сім’єю. Кожна сім’я перед прийняттям Au Pair проходить перевірку міграційною службою своєї країни.

Необхідні документи:

На початок
  • 3 фото паспортного формату (з посмішкою) :);
  • декілька фото 10×15 з дітьми;
  • заповнена анкета;
  • лист - звернення до родини**;
  • дві рекомендації по догляду за дітьми;
  • медична довідка;
  • довідка про несудимість;  
  • копія диплому/сертифіката про середню освіту;
  • копії всіх сторінок закордонного паспорта.

А також: свідоцтво про народження  (нового зразка, завірене в обласному Міністерстві Юстиції), необхідно легалізувати в Міністерстві Юстиції України, після того, як знайдена сім’я.

*Всі документи повинні бути заповнені англійською мовою.

**В листі необхідно вказати про себе, про свою сім’ю, про досвід роботи з дітьми, а також чому Ви вирішили прийняти участь у програмі Au pair.

Інструкції щодо заповнення вище вказаних документів, а також бланків, анкет та медичної довідки, Ви зможете отримати в нашому агентстві.

Для участі у програмі AU PAIR в Голандії відправляйте заявку на e-mail: aupair@studentland.com.ua

Студентленд - насолоджуйся молодістю
ул. Михайловская 15 офис 8, Киев
(044) 490-3410
(044) 230-8373
aupair@studentland.com.ua
Новости
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
27.05.2011
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
Десерт или коктейль в подарок для всех владельцев ISIC от сети ресторанов MAFIA!
Компания успешно прошла сертификацию
18.05.2011
Компания успешно прошла сертификацию
Сертификация British Council