logo  
 -   ISIC   -   Авиабилеты   -   Work&TravelUSA   -   Internship   -    Контакты   -   Форум   -   Дешевые авиабилеты в США   -   Вакансии   -   О Нас пишут   -    УКР - РУС - ENG

 

 

 

ул. Крещатик, 46б,
г. Киев, 01001
2 этаж
тел.: (044) 239 19 19
факс: (044) 490 56 10

Данія

Данія – зелена перлина Скандинавії і найдавніше королівство у світі. В країні збереглися маєтки, які були придбані протягом століть датськими королями. Одна з головних особливостей Данії – це самі датчани, їх доброзичливість, гостинність та гумор. Датчани живуть на перехресті скандинавської, європейської і балтійської культури. Вони люблять старовинні звичаї, мистецтво і тендітно відносяться до історичних фактів, пов’язаних з нащадком їх батьківщини.

Датські сім’ї запрошують до себе Au Pair в якості членів сім’ї. Проживання в цій країні дозволяє Au Pair набути досвіду у новій сфері і дізнатись більше про культуру країни. Виникає можливість вивчення культури обох країн і сприяє кращому міжнародному розумінню.

Основні вимоги для участі у програмі:

На початок
  • вік від 18 до 29 років;
  • середній рівень англійської мови;
  •  досвід роботи з дітьми;
  •  не перебувати у шлюбі і не мати дітей;
  •  посвідчення водія.

Участникам надається:

На початок
  • безкоштовне проживання і харчування в приймаючий сім’ї;
  • безкоштовне медичне харчування;
  • кишенькові гроші від 2500 до 3500 датських крон (300$-450$) в місяць;
  • можливість відвідування мовних курсів;
  • можливість безкоштовно подорожувати разом з приймаючою сім’єю;
  • 2 вихідних в тиждень;
  • 2-х тижнева оплачувана відпустка.

Умови програми:

На початок

Тривалість програмивід 12 до 24 місяців

Зайнятість - 30 - 35 годин в тиждень / 5-6 годин в день

Мовні курсипротягом року учасники програми мають можливість відвідувати мовні курси. Мовні курси сплачуються самостійно.

Строк пошуку сім’ї – від 2 до 12 місяців, в залежності від документів учасника.

Оформлення візи – перед від’їздом всім учасникам необхідно отримати Au Pair візу у посольстві Данії. Оформлення займає 1-2 місяців. Вартість 1325 грн.

Строки подачі документівдокументи, бажано, подавати за 5-6 місяців до бажаної дати початку програми. Оформлення на програму можливе в любий час.

Гарантії безпеки всі учасники заключають договір з приймаючою сім’єю. Кожна сім’я перед прийняттям Au Pair проходить перевірку міграційною службою своєї країни.

Необхідні документи:

На початок
  • 4 фото паспортного формату (з посмішкою) :);
  • декілька фотографій 10×15 з дітьми;
  • копія міжнародного паспорту;
  • заповнена спеціальна анкета;
  • лист-звернення до сім’ї**;
  • дві рекомендації по догляду за дітьми;
  • документальне підтвердження вивчення англійської мови;
  • медичний сертифікат;
  • довідка про несудимість + переклад на англійську мову;
  • копія водійських прав;
  • копія диплому/свідотства про середню освіту.

*Усі документи повинні бути заповнені на англійській мові, в 3-х екземплярах.

** В листі необхідно вказати про себе, про свою родину, про досвід роботи з дітьми, а також, чому Ви вирішили прийняти участь у програмі Au Pair.

Інструкції щодо заповнення вище вказаних документів, а також бланків, анкет та медичної довідки, Ви зможете отримати в нашому агентстві.

Для участі у програмі AU PAIR в Данії відправляйте заявку на e-mail: aupair@studentland.com.ua

Студентленд - насолоджуйся молодістю
ул. Михайловская 15 офис 8, Киев
(044) 490-3410
(044) 230-8373
aupair@studentland.com.ua
Новости
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
27.05.2011
АКЦИЯ ОТ MAFIA!
Десерт или коктейль в подарок для всех владельцев ISIC от сети ресторанов MAFIA!
Компания успешно прошла сертификацию
18.05.2011
Компания успешно прошла сертификацию
Сертификация British Council